6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Çerez Politikası hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Pastörize Süt 1.0 lt / Adet

Anne sütüyle tanıştığı andan itibaren bebeklerin narin vücutları sağlamlaşır, güçlenir. Gelişimimiz için gerekli olan süt, birinci günden itibaren bizi sağlıklı ve güçlü olarak büyütür. Zengin kalsiyum kaynağı olan süt, özellikle büyüme çağındaki çocukların kemiklerinin gelişmesine büyük ölçüde yardımcı olur.

Lezzet ustası Sakıpağa tarafından sağlığınız ve mutluluğunuz için en kaliteli sütlerden üretilen pastörize sütler, %100 doğaldır ve hiçbir koruyucu katkı maddesi içermez.

Çiğ süt, içerdiği hastalık yapıcı mikroorganizmalar nedeniyle, pastörize edilmeden, direkt tüketildiğinde ciddi sağlık tehdidi oluşturur. Pastörizasyon, çiğ sütte bulunan hastalık yapıcı mikroorganizmaların yaratacağı sağlık risklerini ortadan kaldırmak amacı ile yüksek teknoloji ürünü kapalı sistemlerde gerçekleştirilen bir ısıl işlem tekniğidir. Pastörizasyon, sütün en az 72°C’ ta 15-20 saniye tutulmasıyla gerçekleştirilir. Bilimsel olarak tespit edilen bu değerler, sütün besin değerini korur ve çiğ sütte bulunan tüm hastalık yapıcı mikroorganizmaları öldürür.

35.60 TL
ADET

Ürün Özellikleri

Anne sütüyle tanıştığı andan itibaren bebeklerin narin vücutları sağlamlaşır, güçlenir. Gelişimimiz için gerekli olan süt, birinci günden itibaren bizi sağlıklı ve güçlü olarak büyütür. Zengin kalsiyum kaynağı olan süt, özellikle büyüme çağındaki çocukların kemiklerinin gelişmesine büyük ölçüde yardımcı olur.

Lezzet ustası Sakıpağa tarafından sağlığınız ve mutluluğunuz için en kaliteli sütlerden üretilen pastörize sütler, %100 doğaldır ve hiçbir koruyucu katkı maddesi içermez.

Çiğ süt, içerdiği hastalık yapıcı mikroorganizmalar nedeniyle, pastörize edilmeden, direkt tüketildiğinde ciddi sağlık tehdidi oluşturur. Pastörizasyon, çiğ sütte bulunan hastalık yapıcı mikroorganizmaların yaratacağı sağlık risklerini ortadan kaldırmak amacı ile yüksek teknoloji ürünü kapalı sistemlerde gerçekleştirilen bir ısıl işlem tekniğidir. Pastörizasyon, sütün en az 72°C’ ta 15-20 saniye tutulmasıyla gerçekleştirilir. Bilimsel olarak tespit edilen bu değerler, sütün besin değerini korur ve çiğ sütte bulunan tüm hastalık yapıcı mikroorganizmaları öldürür.

Besin Değerleri

Besin Değeri RA Değeri
Enerji (kj/kcal) 255/61 3%
Yağ (g) 3,3 5%
Doymuş yağ (g) 2,1 11%
Karbonhidrat (g) 4,6 2%
Şekerler (g) 3,6 4%
Protein (g) 3,2 6%
Tuz (g) 0 0%
Kalsiyum (mg) 120 15%
  • Soğuk Zincir

    Soğutmalı Araçlarla Teslim

  • Ücretsiz Teslimat

    50 TL ve üzeri siparişlerde

  • Güvenli Ödeme

    100% Güvenli Ödeme Sistemi