6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Çerez Politikası hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Uzun Ömürlü (UHT) Yağlı Süt 1.0 lt / Adet

Anne sütüyle tanıştığı andan itibaren bebeklerin narin vücutları sağlamlaşır, güçlenir. Gelişimimiz için gerekli olan süt, birinci günden itibaren bizi sağlık ve güç ile büyütür. Zengin kalsiyum kaynağı olan süt, özellikle büyüme çağındaki çocukların kemiklerinin gelişmesine büyük ölçüde yardımcı olur.

Lezzet ustası Sakıpağa tarafından sağlığınız ve mutluluğunuz için en kaliteli sütlerden üretilen uzun ömürlü sütler, %100 doğaldır ve hiçbir koruyucu katkı maddesi içermez.

çiğ süt, içerdiği hastalık yapıcı mikroorganizmalar nedeniyle, direkt tüketildiğinde ciddi sağlık tehdidi oluşturur. Uzun ömürlü sütlerin üretiminde kullanılan UHT (Ultra High Temperature /çok Yüksek Sıcaklık) teknolojisi ile sütte bulunan hastalık yapıcı mikroorganizmaların yaratacağı sağlık riskleri ortadan kaldırılır. Sütün 135-150°C arasında değişebilen yüksek sıcaklıklarda 2-4 saniye tutulmasıyla gerçekleştirilen ve el değmeden paketlemeyle son bulan UHT işleminde, uygulanan sıcaklık ve süre, sütteki tüm hastalık yapıcı mikroorganizmaları öldürür ve sütün besin değerine zarar vermez.

 

 

Bu ürün mevcut değil

Ürün Özellikleri

Anne sütüyle tanıştığı andan itibaren bebeklerin narin vücutları sağlamlaşır, güçlenir. Gelişimimiz için gerekli olan süt, birinci günden itibaren bizi sağlık ve güç ile büyütür. Zengin kalsiyum kaynağı olan süt, özellikle büyüme çağındaki çocukların kemiklerinin gelişmesine büyük ölçüde yardımcı olur.

Lezzet ustası Sakıpağa tarafından sağlığınız ve mutluluğunuz için en kaliteli sütlerden üretilen uzun ömürlü sütler, %100 doğaldır ve hiçbir koruyucu katkı maddesi içermez.

çiğ süt, içerdiği hastalık yapıcı mikroorganizmalar nedeniyle, direkt tüketildiğinde ciddi sağlık tehdidi oluşturur. Uzun ömürlü sütlerin üretiminde kullanılan UHT (Ultra High Temperature /çok Yüksek Sıcaklık) teknolojisi ile sütte bulunan hastalık yapıcı mikroorganizmaların yaratacağı sağlık riskleri ortadan kaldırılır. Sütün 135-150°C arasında değişebilen yüksek sıcaklıklarda 2-4 saniye tutulmasıyla gerçekleştirilen ve el değmeden paketlemeyle son bulan UHT işleminde, uygulanan sıcaklık ve süre, sütteki tüm hastalık yapıcı mikroorganizmaları öldürür ve sütün besin değerine zarar vermez.

 

 

Besin Değerleri

Besin Değeri RA Değeri
Enerji (kj/kcal) 181/43 3%
Yağ (g) 1,5 4%
Doymuş yağ (g) 1 10%
Karbonhidrat (g) 4,5 2%
Şekerler (g) 4,1 5%
Protein (g) 2,9 6%
Tuz (g) 0 0%
Kalsiyum (mg) 120 15%
  • Soğuk Zincir

    Soğutmalı Araçlarla Teslim

  • Ücretsiz Teslimat

    50 TL ve üzeri siparişlerde

  • Güvenli Ödeme

    100% Güvenli Ödeme Sistemi