Kendi tesislerimizde %100 Dana eti ile hazırladığımız dönerimiz ile evinizde ister ekmek arası ister tabakta bir ziyafet hazırlayabilirsiniz.
Sakıpağa Döner içindekiler: Dana eti, soğan, zeytinyağı, baharat karışımı, tuz, yoğurt, pastörize inek sütü.
-18 C'de muhafaza edin. Çözdürdükten sonra tekrar dondurmayın. Güneş ışığına maruz bırakmayın.
Pişirme önerisi: Donuk dönerinizin ısıtma işlemini kapak açıldıktan sonra yapınız.
Fırın: 200 C'ye ısıtılmış fırında 10-15 dakika.
Mikrodalga: 100 C'de (800w) 7-8 dakika.
Ocak: Tavaya aldığınız çözülmüş dönere yarım çay bardağı içme suyu ve bir tatlı kaşığı Sakıpağa Tereyağı ekleyerek orta ateşte 5-10 dakika ısıtın.