Sakıpağa Kaymaksız Yoğurt, önemli bir protein, kalsiyum, mineral ve vitamin deposu olduğu için sağlıklı beslenme ile ayrılmaz bir unsurdur, isterseniz tek başına, isterseniz yemeklerle beraber her öğününüzün vazgeçilmezi, sağlık kaynağıdır.
Tam Yağlı Kaymaklı Yoğurt içindekiler: Pastörize inek sütü ve yoğurt kültürü.
Süt Yağı: En az %3,8 - Süt Proteini: En az %4
* Besin Ögesi tablosundaki RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir (8400kj/2000kcal).
Besin Değeri | Ra Değeri* | |
Enerji (kj/kcal) | 370/87 | 4% |
Yağ (g) | 5 | 7% |
Doymuş yağ (g) | 3 | 15% |
Karbonhidrat (g) | 6 | 2% |
Şekerler (g) | 4 | 4% |
Protein (g) | 4,9 | 10% |
Tuz (g) | 0 | 0% |
Kalsiyum (mg) | 160 | 20% |