Sakıpağa Sütlü Tatlılar, bol taze süt ile geleneksel yöntemle üretilir. Büyüklerimizin tarifleriyle, hiçbir koruyucu katkı maddesi eklemeden ürettiğimiz tatlılarımızda, en kalite çiftlik sütleri ve süt kremaları kullanılır.
Fırın Sütlaç içindekiler: Pastörize inek sütü kreması, şeker, sübye (öğütülmüş pirinç), süt kreması, pirinç, vanilya.
Alerjen uyarısı: Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, glüten, badem, ceviz, yer fıstığı, susam, yumurta içerebilir.
* Besin Ögesi tablosundaki RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir (8400kj/2000kcal).
Besin Değeri | Ra Değeri* | |
Enerji (kj/kcal) | 610/146 | 7% |
Yağ (g) | 3,5 | 5% |
Doymuş yağ (g) | 2 | 10% |
Karbonhidrat (g) | 24 | 9% |
Şekerler (g) | 19 | 21% |
Protein (g) | 4,5 | 9% |
Tuz (g) | 0 | 0% |