Sakıpağa Sütlü Tatlılar, bol taze süt ile geleneksel yöntemle üretilir. Büyüklerimizin tarifleriyle, hiçbir koruyucu katkı maddesi eklemeden ürettiğimiz tatlılarımızda, en kalite çiftlik sütleri ve süt kremaları kullanılır.
Fırın Sütlaç içindekiler: Pastörize inek sütü kreması, sübye (öğütülmüş pirinç), şeker, süt kreması.
Alerjen uyarısı: Eser miktarda Antep fıstığı, fındık, glüten, badem, ceviz, yer fıstığı, susam, yumurta içerebilir.
* Besin Ögesi tablosundaki RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir (8400kj/2000kcal).
| Besin Değeri | Ra Değeri* | |
| Enerji (kj/kcal) | 694/166 | 8% |
| Yağ (g) | 4 | 6% |
| Doymuş yağ (g) | 3,3 | 17% |
| Karbonhidrat (g) | 28 | 11% |
| Şekerler (g) | 18 | 20% |
| Protein (g) | 4,5 | 9% |
| Tuz (g) | 0 | 0% |