Benzersiz lezzeti ve mükemmel kıvamı ile Sakıpağa Yayla Yoğurt %100 doğaldır.
Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt içindekiler: Pastörize inek sütü ve yoğurt kültürü. Pastörize sütten homojenize edilerek üretilmiştir.
Süt Yağı: En az %1,5 - Süt Proteini: En az %4
* Besin Ögesi tablosundaki RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir (8400kj/2000kcal).
Besin Değeri | Ra Değeri* | |
Enerji (kj/kcal) | 218/52 | %3 |
Yağ (g) | 1.5 | %2 |
Doymuş Yağ (g) | 0.9 | %5 |
Karbonhidrat (g) | 5.6 | %2 |
Şekerler (g) | 3.9 | %4 |
Protein (g) | 4 | %8 |
Tuz (g) | 0 | %0 |